Veelgestelde vragen

Je klikt rechts bovenaan op 'Mijn account' en dan kan je via 'Adresboek' een nieuw adres toevoegen.

Bij de meeste salades krijg je meergranenbrood en is in de prijs inbegrepen.
Deze info vind je terug bij de ingrediënten.

Geef dit mee als opmerking bij de bestelling.

Ja, alleen voor bestellingen vanaf 250,00 euro maar neem dan contact met mij op, zodat ik je over de mogelijkheden kan informeren.

Ja, zodra de bestelling is bevestigd krijg je per e-mail een orderbevestiging. Hierop krijg je een overzicht van de bestelde producten, hoeveelheid en de prijs. Alle details van je bestelling kan je bekijken via je account, klik daarvoor rechts bovenaan op 'Mijn account'.

Ja, je kan aangeven dat je een factuur wenst tijdens de checkout.

De aperoboxen en BBQ pakketten (coming soon) ten laatste op woensdag en dit vóór 13.00 uur.
De salades, wraps en suggesties bestel je minstens 1 dag vóór de levering en vóór 13.00 uur.

De aperoboxen en BBQ pakketten ( coming soon) op vrijdagen tussen 12.00 uur en 17.00 uur en de salades, wraps en suggesties tussen 10.00u en 13.00 uur.

Voor particulieren zijn wij op maandag en dinsdag gesloten!

Momenteel leveren wij gratis in 2000 Antwerpen, Aartselaar, Berchem, Hemiksem, Hoboken, Schelle en Wilrijk.

Voor een levering op een andere locatie, uur of heb je vragen, twijfel niet om ons te contacteren via Sabine@heerlik.be of bel 0470-07 15 15.

 

Als je voor de eerste keer een bestelling ingeeft, vraag ik uw persoonlijke gegevens zodat ik uw bestelling aan de juiste persoon en op het juiste adres kan leveren. Bij elke volgende bestelling die je plaatst is het voldoende om eerst in te loggen en uw e-mailadres en paswoord op te geven. De bewaarde adressen zijn dan beschikbaar om opnieuw te selecteren. Registreren of inloggen kan steeds bovenaan rechts door te klikken op 'inloggen'.

Indien je uw wachtwoord vergeten bent, kan je steeds bovenaan rechts op de homepagina op 'inloggen' klikken en aanduiden dat je uw paswoord vergeten bent. Ik heb uw e-mailadres nodig en dan stuur ik je een mail met een nieuw wachtwoord.